Centrum HiLASE na SPIE Photonics West Přední světová událost v oblasti laserů, biomedicínské optiky a optoelektroniky

Hledáte chytré a ekonomické řešení, které by zlepšilo vaše výrobní procesy? Zajímá vás, jak mohou pokročilé laserové technologie podpořit vaše podnikání? Pak se s námi přijďte poradit na veletrh SPIE Photonics West! Rádi se budeme věnovat vašim požadavkům a najdeme pro vás to správné řešení.

Setkat se s námi můžete v Moscone Centre, stánek č. 4645, 25. – 27. ledna.

Naši kolegové vám představí nejnovější poznatky v oblasti multisvazkového nanostrukturování, laserového vyklepávání (LSP) pro 3D tisk a vývoje kompaktních tenkodiskových laserů pro každodenní průmyslové využití.

SPIE Photonics West je nejvýznamnější světovou akcí v oblasti laserů, biomedicínské optiky a optoelektroniky. Představuje špičkový výzkum v oblasti biomedicínské optiky, biofotoniky, průmyslových laserů, optoelektroniky, mikrovýroby, MOEMS-MEMS, displejů a dalších. Nabízí technické prezentace, kurzy, dvě výstavy světové úrovně, plenární přednášky a řadu aktivit pro navazování kontaktů.

Pokud se chcete dozvědět více, stačí se setkat s našimi kolegy přímo na stánku nebo nás kontaktovat na adrese solutions@hilase.cz